02 юни 2009

Как да бъдеш активен

Има доста повече неща в секса от простото "напред-назад"

За да си добър А трябва да си бил П. Който не е наясно с буквичките да посети някой сайт за "запознанства". Сексът е колкото за твоето удоволствие, толкова и за другия.
Използвай по-дълбоки тласъци. Не бъдете зайци, а мъже.
Ако размерът ти е прекалено голям или от другата страна дупката е много тясна, явно има нужда от предварителна подготовка. Пробвай с езиче или пръстче. Смажи едно пръстче и пробвай как влиза. И си изрежи ноктите. Като усетиш добра реакция, пробвай с два пръста, а може и с три. Ама не се престаравай със скоростта, за да може да свикне с усещането.
После вкарай само главичката. Като влезе задръж за момент. Като посвикне с нея, вкарай още малко. Ако другият започне да стене, спри и почакай - може да стане по-бавно, но по-приятно.
Дълбоките тласъци доставят по-добро удоволствие. Избягвай да го вадиш целия, ако не искаш да последва някоя неприятна реакция. Все пак нищо човешко не ни е чуждо. Въпреки че някои много обичат да им вкарват и изкарват главичката.
Не забравяй, че и другият има пишка. Ако можеш да я достигнеш, не се колебай - и тя има нужда от стимулация.
Сексът става по навик? Ами нека открием нови пози. Или нови места за правене на секс. Предложения - на терасата, върху капака на колата (в колата е тъпо, само който не го е правил твърди обратното)
, в сауна или пък на плажа нощем. И не си мислете, че стюардесите не разбират какво правите в тоалетната на самолета. Те със сигурност са наясно, дори може да ви предложат по един фас за после.
И помислете за смазки. Все пак това не е женско влагалище. Изберете тази, която ви е удобна на всички. Някои изсъхват бързо, други омазват, а някои просто не могат да се измият.
Малко оригиналност никога не вреди. Ако ви се иска да пробвате нещо, просто го предложете. Може да попаднете на точното място.
Линк. Със съкращения и допълнения.

Няма коментари: