11 октомври 2008

Какво толкова не му харесват на Крум-чо(-ка)

Аз пък много харесвам това непорасло сладурче. Още откакто се запознах с него по случайност в селото, където живееше баба му. Детето даже си е направило визитка в Уикипедия:
Дата на раждане: В най-важния ден на 1986 година – 15 август; Родно място: София; Характер: често сговорчив; Обожава: музиката; Мрази: чак пък толкова... просто с повече усилия понясам няколко негативни фактора; Винаги: няма такова понятие, всичко се променя; Никога: и това е само дума, която неясно защо често използваме; Скрити таланти: всичко е на показ; Хоби: нямам нужда от хоби, случват ми се интересни неща по задължение; Вярва в: няколко човека, които правят живота ми смислен; Мечтае за: да запазя сегашното си хубаво усещане за света; Поддържа форма със: солариум, другото е генетично.
Изключително симпатичен представител на миньончетата, а и зодия лъв - просто няма спирка:
През месец януари 2005 г. вижда реклама за кастинга БГ Future Stars по телевизия ММ и решава да изпрати CD с домашен запис на авторска песен. Одобрен е.
Интересно как ли е одобрен? Прав или на колене?
По-важното е че се справя добре с пеенето, поне за моето ухо. Ето най-доброто според мен:

След което се натрупа поредица от статии за отношенията на Крум (не Страшни, а Сираков) с Миро, чиято фамилия едва ли помни някой. На мене поне ми седяха много добре заедно на връчването на наградите на Фен тв за миналата година. Нека ги видим:

МИРО КАРИЗМАТА СТАНА МИРО ФЛЕЙТАТА ЗАРАДИ КРУМ

МИРО КАРИЗМАТА СТАНА МИРО ФЛЕЙТАТА ЗАРАДИ КРУМ
ДВЕТЕ ПОП-ЗВЕЗДИ ВЕЧЕ ДЕЛЯТ ПОКРИВ И ЛЕГЛО!

Поп-певецът Крум вече официално се нанесе при изгората си Миро от разпадналия се дует “Кариzма”, разкриват техни близки. Двамата делят любовна квартира в една от преките на “Солунска”, която е по-разхвърляна от студентско общежитие, твърдят общи приятели на певците.

Запознати раздуват, че Миро финансирал всички безумни проекти на фаворита си, когото наричал пред най-близките си “Вертикално-ощетеното човече”. Така “каризматичният” шоумен маркирал отношението си към ръста на Крум, който ходи с високи токчета подобно на Къци Вапцаров и някогашния модел Петър Генадиев. Миро не се стеснявал да разправя и прелюбопитната и скандална история на тяхното запознанство. Това се случило на горещо гейпарти, организирано в квартирата на бившия любовник на флейтиста. Миро стоял безучастен и си “пудрел носа”, а вече напудреният Крум изгонил всички, за да остане тет-а-тет със звездата от “КариZма”. Сам Мирко споделял, че наглостта на младия му колега му допаднала дотолкова, че простил всичките му визуални недъзи и го приел в кревата и сърцето си. Поп-легендата си затвори очите и когато Крум едва не му натресе хепатит, който го остави за 15 дни в Инфекциозна болница. Дни наред Миро се разхождал с херпеси и обриви по устата, като обяснявал, че “неговото мръсно коте пак е обикаляло по кофите...”. Когато питали Каризмата какво толкова намира в Крум, той отговарял: “Ами той е прекрасен флейтист”. Дали Мирко има предвид музикалния вариант на фразата или нещо друго, можем само да гадаем...

Оригиналът на тази "статийка" се намира тук.

Но после има и продължение:

Крум смени Миро с Любо


Певецът Крум явно ще се окаже ябълката на раздора за двамата от най-популярните си колеги на българската поп сцена, пише “Експрес”.

Изпълнителят, който преди месец изпя дуетната песен с Миро от “Каризма” и даде повод на всички клюкари да говорят за романтичната им връзка, се отдал на ново увлечение. От известно време Крум има връзка с ексвокала на група “Те” – Любо.

Според източници, Любо отдавна имал интерес към Крум и настоятелно го ухажвал дори когато било ясно, че той е с Миро. Той често канел прихождащия певец да му отиде на гости, за да му напише песен.

Междувременно след връзката си с Крум и предишната си афера с Евгени Минчев, Миро се е отдал на връзка с жена. Персоната, чието име се свързва с това на много и известни бизнесмени, също е певица и е успяла да го омагьоса преди няколко месеца. Така че е спорен въпросът кой от двамата – Крум и Миро, пръв се е впуснал в нов романс.

Досега Крум афишира две връзки с жени, но според светската клюка и в двата случая категорично става дума за параван за предпочитанията му, от една страна, и личен пиар за “гаджетата” му от друга.

Крум имаше връзка първо с дъщерята на Миглена Ангелова – Дора, и около година се показваше с нея по партита. След това от снимките на светските купони до него грейна моделът Даниела Арнаут, която нашумя с товар че е танцьорка в клуб “Ялта” и с признания за това какъв бил Митко Бербатов в леглото.

автор: СЛАВА. Източникът е тук.

Е сега на кого да вярвам? Съвсем се обърках!

Няма коментари: