15 октомври 2008

Моят фаворит в реалити-бурята

Прави ли ви впечатление какъв порой от реалити-програми ни заля напоследък. След много обстойно оглеждане (докато дремех пред телевизора) аз избрах. Аплодисменти за Александър Попов:
Професионална биография:
Танцува от 10 годишна възраст . Роден на 01.11.1981г. в гр. Пловдив. Завършил е бакалавърска степен “Компютърни системи и технологии” в ТУ, София, както и НСА, специалност “Треньор по спортни танци”. Заедно с Ирена имат много успешна състезателна кариера и множество призови места, както в България, така и в чужбина. Носители са на купа България и първенци в ранглистата за 2005-2006г., както и вицешампиони за 2005 и 2006 г .
Партньорът на премиершата е типичен представител на танцьорите - прекалено женствен и прекалено мъжествен. Винаги съм си имал едно наум за тях, а дори и за него, когато го виждах по състезания преди около 6-7 години. Тогава нямаше партньорка, но явно сега си е намерил една не само в спорта, но и в живота. Ех, уви! Мисля, че беше по-добър стандартчик, т.е. по-добре му се отдаваха стандартните танци, но в това видео демонстрира умения в джайфа, което си е латино-танц. Промото преди танца обаче разкрива фундаменталният образ по дънки и тениска на Сашко. А той не е за изпускане.
Ето тук и официалната визитка на двойката в невероятната програма без име на български.
Няма как да се въздържа да питам - видя ли ТИ как някои хора могат да успеят в танците. Може би и ТИ имаше шанс, ако не беше мрънкал постоянно за това , което ТИ пречи. Като например клуб "Дъга" начело с ръководителя му, София, съдиите и целият свят. Просто не ТИ се бореше, но не искаше да си го признаеш.
Легенда: ТИ е местоимение, което заменя дадено име. Това име не искам повече да споменавам.

Няма коментари: