09 ноември 2008

Първата национална онлайн клюкарка за Евг. Минч.

Световно неизвестният ватман от квартал "Токаито" в Пазарджик е обект на статията в клюкарски сайт. Комбинирайки умения за управление на транспортно средство на ток с визия на паркетен лъв, голямата звезда явно също се е включила в разпределението на гей-баницата сред известните личности в България. Прави ми впечатление, че напоследък в публичното, а и частното пространство, се спрягат едни и същи имена. Техните връзки са като носните кърпички и явно са само помежду им, защото ако се вярва на клюкарските информационни агенции, те се обладават взаимно и само си сменят после партньорите. И в тази статия срещаме едни и същи познати имена - Миро, Юки или Кадри (както ви харесва), Дим и Денислав.
Явно гейовете в България сме сериозно на изчерпване. Въпреки че ако трябва да сме официални, единствените с връзка са Азис и Китаеца. Но простете, забравих, че Китаеца не е гей. Всички останали известни гейове са били заедно в определен период от време. Е толкова ли няма някой неизвестен гей, с когото да се сдвои някой известен. Или те живеят в някаква друга вселена.
Ама искам вече разнообразие - да влезе някоя нова звезда в тези клюкарски издания. Сега, колкото и да съм непредубеден, си задавам въпроса: Тези гейове само за това ли мислят - чия тоалетна къде е била и освен секс нещо друго има ли в главите им? (като прочетете, ще разберете какво имам предвид).
Линк към "недоразумението" тук.
Безплатна реклама на вестника:
Вестник "КЛЮКИ" - всеки вторник на пазара - цена САМО 30 стотинки

Няма коментари: