08 ноември 2008

Ехсибиционист на кънки

Зимата идва. Идват и зимните спортове. Когато преглеждах нета за него, определено се изненадах. Толкова голота дори и в интернет е трудно-откриваема. А пък става въпрос за голям спортист.
Бриан Жубер (Brian Joubert), наричан още Брайън Жуберт, е роден на 20 септември 1984 година в Поатие, Франция. Това зодия Дева ли е? Висок е 179см. Френският фигурист като бебе преживява тежко заболяване, вследствие на което губи единия си бъбрек. Затова се ориентира към по-малко опасния спорт фигурно пързаляне. Първо тренира в двойка с една от сестрите си, но преценява, че без жени му е по-добре и се преориентира към индивидуалната дисциплина. Вечно третият след Евгений Плюшченко и Стефан Ламбиел, той дочака звездния си миг след Олимпиадата в Торино. Европейски и световен шампион за 2007 година. Пътува по състезания изключително с майка си, която се грижа за него на "крехките" 24 години.
Но има и по-интересно. Считан за сърцеразбивач. Всички момичета въздишат по него. Афишира връзка с бившата мис Франция Летисия Блеже (Lætitia Bléger). Първо - на девойката й отнемат короната за период от шест месеца, тъй като позира поразголена за "Плейбой".
Второ - тази мадама обявява, че Бриан е гей и връзката им е била нагласена, за да се прикрие този факт. Да ви прилича на една местна наша история? Абе, Крумчо, аз се чудих откъде се учиш? По-късно Жубер я осъжда да му плати 40 хиляди евро за клевета. Прибира и 17 хиляди евро от вестниците, тиражирали историята. Ето така се правят пари. Така че сексуалната ориентация на Бриан Жубер винаги ще е под въпрос.
Ето Бриан на официално състезание - явно не обича многото дрехи:



Второто е от документален репортаж за тренировките на звездата. Е как да не направи впечатление оскъдното облекло, което демонстрира. Явно нарочно. Всъщност виждал съм го и на други места да показва точно такива бели класически слипове - явно са му любими. Отзад много добре, отпред сякаш не изглеждат достатъчно добре оформени.
Още доказателства, че момчето обича да се показва съблечено. В началото на кариерата си прави интересна фотосесия. Ето някои мазни снимки:
За първи път попаднах на тези снимки в един гей-блог - ето линк.
Става още по-голо:
А това вече намирисва на чиста порно - еротика. Седнал по "бели гащи" на дивана:
Поне на мен тези снимки ми повдигнаха духа. Така ли му викат вече?

Няма коментари: