23 ноември 2008

Какво се случва на звездите ІІ

Камен Воденичаров отново е в обятията на голямата си любов - старозагореца Иван. Шоуменьт се появи в неговата компания на светски купон миналата седмица и с това пак влезе в устата на клюкарите.
Воденичаров и Иван имаха страстна връзка в края на 90-те години, припомнят запознати. Тогава младежът бил едва 18-годишен. Той живя повече от 5 години с Камен и с това се превърна в неговата най-дълготрайна интимна връзка. Двамата дори бяха съдружници в дискотека край морето.
Иван обаче напусна Воденичаров, за да учи в чужбина. Сега най-вероятно се е прибрал отново в България и се е обърнал към голямата си любов, шушукат клюкарите. „Камен има нужда от човек до себе си, а Иван е единственият, който не търси изгода от него, а го харесва такъв, какъвто е", коментират в светските среди.
По мнение на градската мълва Камен Во и приятелят му са една от най–стилните двойки, появила се някога в светският елит на столицата. За разлика от повечето прикрити гейове Воденичаров се държи много по–цивилизовано и европейски.

и още

„Жената на Милен беше пощуряла, когато узна, че той обича да си има вземане-даване със своя пол. В конкретния случай ставаше за един тоноператор от БНТ, на когото казваха Литъла. Двамата с Милен стигнаха дотам в наглостта си, че бяха излезли на квартира. Той изобщо не се вясваше при жена си", разкрива близък приятел на Цветков от времето, когато се подвизаваше като водещ в „По света и у нас".
Според мълвата сред евентуалните любовници на водещия на Биг брадър 4 били неговият съученик Камен Воденичаров, както и певецът Руши Видинлиев.

Източник kliuki. Линк тук и тук.

Няма коментари: