01 декември 2008

Гей-новини оттук-оттам


Най-важният въпрос за един гей "Как да разпознаем един гей" намира своя частичен отговор. Гейовете са по-сръчни предимно с лявата ръка (сигурно оттам и бъркането в понятията левак и левичар). По-вероятно гей е мъжът с по-голям брат, както и този с къдрици, подредени обратно на часовниковата стрелка. Чудничко - при мен си съвпадат две от три неща, тези за ръцете и къдриците. Ако майката е раждала момчета, с всяко следващо се увеличава степента на имунен отговор на женския организъм към мъжкия плод. И така правете момичета, за да не ви се пръкват гейове. Пък и жените били по-податливи на промени в ориентацията, така че и да са гей, ще се поправят.
А междувременно хората се женят или обвързват в зависимост от страната на обитание. В Австралия се регистрират вече във Викторианския регистър за раждания, смърт и сватби. Звучи толкова...викторианско. Но това все пак е Австралия. А в Швеция от май 2009 година ще се женят дори в църквата. Шведите са предимно лутерани, а лутеранската църква, както и законите в Швеция не правят разлика между еднополовите и двуполовите двойки.
Мормоните в щатите губят членска маса. След като инвестираха маса пари в анти-гей кампании, пък и доста хора, мормоните успяха да прокарат забраните за гей-сватби в някои щати. Напускащи църквата декларират, че църквата няма право да заема толкова предно място по политически въпроси, както и да обсебват мислите на последователите си.
Сега за животинската хомосексуалност. Гей-пингвинска двойка краде яйцата на нормалните двойки в зоопарк. Освен това ги заменя с камъни. Другите пингвини ги избягвали. Явно са били последователи на оня с име като бивш български цар. Това тяхно действие е показателно за това, че дори гей, те притежават потребност да отглеждат поколение. Ако бяха шведски пингвини всичко щеше да е наред, защото шведските закони не отдават внимание на пола на осиновителите. Пък и при пингвините мъжките са тези, които гледат малките.
Тази седмица ни описаха и Холандия. Цитат от "Дарик" : „Българите познават Холандия като една страна, където наркоманията, хомосексуализмът и всички други извращения са нещо толерирано.” Това е прекрасно. Явно вече съм и извратен. Съжалявам, че това изказване не доведе до официална холандска реакция, а според мен би трябвало. След като покоен австрийски шовинист се оказа гей посмъртно, колко му е това да е случая и с нашата местна шовинистка (шопарска) звезда. Всъщност прикритият хомосексуализъм е най-големият бич за съвременния човек. С него се живее изключително трудно. Нали, Бояне (Атанасе)?
Наглото създание Атанас, което в един момент се утвърди като хетеросексуално, е коментирало пред общи познати колко неразбран бил след разговора си с мен преди половин година. Трудно се разбира когато се опитваш да обясниш нещо, което видимо не мислиш. Изненадва ме фактът, че винаги описва чуждите действия като неправилни. Погледни своите собствени и прецени какво целеше с поведението си отпреди година. За мен е приключена историята, но той явно продължава да я раздухва. Животът продължава и без теб! Остани си със здраве и не ме закачай повече, особено там, където знаеш, че ще разбера.
Източници в линкове 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7.

Няма коментари: