20 декември 2008

Спомени от детството

Адам Рикит (Adam Rickitt) е английски актьор, бивш певец и модел. Роден е на 29 май 1978 година. Като тинейджър страда от булимия. Това е обратното на анорексия. След тежко лечение сваля 19 килограма и се превръща в това:
Въпреки колебанията си за професионалната си ориентация залитва към шоубизнеса, след като случайно попада във вниманието на продуцент на най-популярната сапунена опера във Великобритания "Коронейшън стрийт". В местния вариант на "Дързост и красота" замества актьор в ролята на герой, който се целува с мъж по неясни причини. Все пак годината е 1997. Тогава още нещата ставаха случайно във филмите. Две години по-късно прави опити за пробив на музикалната сцена. Издава едва един албум, но не постига голям успех. Първият му сингъл се запомня и с доста разголения клип. Ето го:

После идва и втори, който е кавър, но успехът вече е далече. Запомнят го най-вече с добре оформените коремни мускули. Клип номер две :

След кратка политическа заигравка с консервативната партия на облачния остров, решава че на долната земя ще му е по-добре. Премества се в Нова Зеландия, където участва в локалния вариант на "Спешно отделение", кръстен по името на улицата, където се развива действието. През 2007 година е арестуван за кражба от магазин на кафе и сирене. Явно в новозеландския телевизионен бизнес не плащат добре.
И така през годините Адам се променя започвайки от това усмихнато момче...
... през този възмъжал юноша...
...до този сериозен вид, напомнящ възрастния Джейсън Донован.
Редовно участва в гей-инициативи и пее по гей-фестивали. Твърди, че е хетеросексуален, ама никой не му вярва.
Официален сайт тук.

Няма коментари: