13 декември 2008

Клюки за Хари Потър


След като показа солидни дадености в театрална постановка на Бродуей, Хари Потър стана доста одумван. За невидялите тук. Заглавието на пиесата "Equus" идва от латинската дума за кон. Главният герой Алан Странг (в ролята нашето момче) е 17-годишен тинейджър, сексуално привлечен към коне. След като оправя няколко коня попада в психиатрична клиника, където се лекува. По време на лечението явно се налага да се съблича гол по неясна причина.
Първият проблем възниква от факта, че актьорът Даниъл Радклиф е на 19 години, тоест не е пълнолетен по законите във Великобритания и САЩ. А той определено се показва гол на сцена.
Втори проблем - явно успехът на пиесата не е достатъчно голям. В последните седмици се продават само половината от местата в залата. Това е важен фактор за неуспеха на едно представление в щатите.
Трето - нашето момче Дани праща доста интересни послания в нощта на премиерата на актьора, който играе главен кон - Лоренцо Пизони. Ето го този красавец :
Тук героят е с гащи с американското знаме. Все още не мога да си обясня как ги измислят тези нещо отвъд океана - да си сложиш знамето на задника :
По думите на Хари Потър двамата се разбират много добре. Твърди, че е писал някои дълбоко сексуални неща на картички, които е дал на колегата си преди премиерата. Това е било с цел да го нахъса за голямата вечер. Според Даниъл Лоренцо Пизини е много забележителен мъж и ако той (Даниъл) бил гей или жена би искал да се ожени за него. Интересно...
И най-вълнуващата клюка от приятеля на Азис Перез Хилтън - един от най-известните холивудски клюкарки. Продуценти били предложили на Зак Ефрон да замести Даниъл Радклиф в пиесата. Звездата от продукцията на Дисни "Гимназиален мюзикъл" с безкрайните продължения е родена на 18 октомври 1987 година. Става банално известен с това филмче. Ще бъде интересно ако Зак Ефрон се навие да се съблече на сцена, защото ще предизвика повече инфаркти и от Хари Потър. За порасналите и незапознати с мюзикъла ето прекрасният вид на момчето :
За съжаление не се очаква Зак Ефрон да се съгласи на такава размяна. Може би иска да запази детинския си вид, който му създават продукциите на Дисни.
Източници тук и тук.

Няма коментари: