28 декември 2008

Джош като новата Лив

Джош Хартнет (Josh Hartnett) е американски актьор. Роден е на 21 юли 1978 година. Актуален сърце-разбивач на 21 век. Добил популярност с участието си в драми като "Пърл Харбър", "Блек Хоук", "Син сити" и сниманата в България "Черната Далия". Бившо, настояще и после пак бившо гадже на Скарлет Йохансон. Спряган за гадже на безброй холивудски звезди. Явно печели сърцата на дамите с невинния си поглед.
Дотук всичко е много точно. Оттук започват и въпросителните. Актрисата от сериала "Кръцни - срежи" Кели Карлсън разказва как преди годините двамата с нашето момче се разбрали да излъжат пред списание "Тийн пийпъл", че имат връзка. "Ние винаги сме били приятели, но това не беше вярно." Какво ще си помислите за тази история? Изтъркано. Ето я лъжливата приятелка на Джош :
После Джош се оказва в гей-бар в Ню Йорк заедно с китариста на група "Строук" Албърт Хамънд младши. Леле, каква грозотия :
Хомо- или не, Джош Хартнет си остава един много готин мъж. Дори когато си танцува с дънки с ниска талия в нюйоркска кръчма, обяснявайки на изненаданите посетители, запознали се отблизо с изкарания на показ задник, че той никога не носи бельо.
Спомняте ли си сцената със снакса между Лив Тайлър и Бен Афлек във филма "Армагедон"? Ето как се забавляват по време на снимките на "Пърл Харбър" нашето момче и батко му Бен Афлек. Какво по-добро за отпочиване отколкото да влезеш в ролята на Лив Тайлър?
То бива шегички, ама чак пък толкоз! Какво си мисли Скарлет Йохансон, като гледа тези снимки?
Източници 1, 2 и 3.

Няма коментари: