14 февруари 2009

Осем прости правила

за справяне с празника на влюбените, известен у нас като Трифон Зарезан.

Номер 8. Изведете се сами на среща и се погрижете за себе си. Отнесете се добре към себе си. Направете това, което ще ви отпусне и подмлади. Отидете на масаж или спа-процедури, сауна, изпратете си цветя, четете книга, отидете на кино, пазар или някоя спортна игра, мастурбирайте. Опознайте уникалните си действия, които ви водят да екстаз. Не се мъчете с угризения. Потрудили сте се достатъчно и заслужавате удоволствие.
Номер 7. Размажете се в нощния живот. Можете да го правите като всички останали, затова се присъединете към тях. Слагайте новите дрешки по модата и с рогата напред. Независимо дали на клуб или купон, ще се оживите от тези форми на забавление. Вкарвайки малко приключенски дух в живота си, ще го подлютите подходящо и ще се чувствате обогатени.
Номер 6. Обърнете се към тези, които ви подкрепят. Прекарайте повече време с приятели и семейството. Този празник въобще не е свързан с показването на любов към точно определен екземпляр. Трябва да показвате любовта си към всички, на които държите. Свържете се с всички от най-близкото обкръжение и им покажете колко високо ги цените и държите на тях.
Номер 5. Врътнете собствен купон. Организирайте собствен начин за убиване на уикенда и поканете всички необвързани приятели. Всеки да носи собствен подарък за празника и след жребий го подарява на когото му покаже късмета. Подаръците може да са приятелски или смешни. Изберете тема за цялата работа, която отговаря на уникалността и стила ви.
Номер 4. Помощ на някого в нужда. Нищо не помага по-добре да се отървете от глупавото настроение, колкото доброволното отдаване на благородна кауза. То прогонва всички отрицателни мисли, разсейва от ежедневието. Преценете какво около вас може да ви осигури чувство на удовлетворение. Допринесете за собственото си благоденствие и това на хората около вас.
Номер 3. Дневник на чувствата и мислите. Запишете в една тетрадка всичко свързано със самостоятелния ви живот. Ако сте разочарован от ваканцията и липсата на човек за нея, освободете негативните емоции, като ги изсипете на хартия. Но не спирате дотам. Това е само временно спасение от натрупаното напрежение. Продължете с разсъждения как ще постъпите, за да се справите с неудовлетвореността. И след като намерите решенията, не ги оставяйте само на хартия, а ги направете в действителност.
Номер 2. Отбележете самостоятелността си. Не се сравнявайте с хората, които са обвързани. А и не всички от тях имат перфектната връзка. Оценете всички предимства на самостоятелността, запишете си ги в дневника и измислете как да ги използвате, за да станете най-добрият. Оценете нещата, които вземате за даденост. Грижете се за тях.
Номер 1. Съставете си цели и официален план за ходене по срещи. Това е един продължителен ангажимент, но отделете малко време тази вечер за обмисляне на стратегията на успешната среща. Какво изисквате от партньора, начина му на живот и качествата, които притежава? Какво бихте отстъпили и какво не? Какво досега е саботирало намирането на перфектния? Какви са собствените ви способности? Как е собствената увереност? Подобрете нещата там, където има нужда. Съставете план и постигнете целите си.
Източник тук.

Празници да има.

Няма коментари: