08 февруари 2009

Торпедото

За Матю Мичъм знаем всички. Той е спортист, австралиец, олимпийски шампион и...гей. За неговия сънародник Йън Торп знаем, че е спортист, австралиец, олимпийски шампион и...от много време се говори, че е гей. Вестник "Дейли Телеграф" от долната земя разследва и открива :

Тайнственият приятел на Йън Торп беше разкрит - това е бразилският плувец Даниел Мендес. Двамата са снимани докато са на плажа и карат сърф във Фернандо де Нороня в средата на януари.
Мендес живее с Торп от три години като негов съквартирант. Двамата са се запознали с цел съвместни тренировки. По-късно между тях възникнало приятелство.
Снимките били направени в края на близо едномесечна ваканция в Бразилия. Двамата долетели там в края на месец декември, за да отпразнуват Коледа, след като първо са празнували със семеството на Торп в Австралия.
"Това беше семейна ваканция на Мендес с много, много хора. Те се гмуркаха, сърфираха. Почиваха на плажа докато не дойде време Йън да се върне в Австралия и да продължи обучението си.", твърди мениджъра на Торп Дейвид Фласкас.
По това време започва академичната година в Австралия. Торпедото учи психология и лингвистика. Самият Мендес е студент в Австралия. Тази година ще му бъде последна. Наближаващото му завършване повдига въпроса дали бразилецът ще остане в Австралия или ще се завърне в Бразилия, където баща му е успешен бизнесмен. Или пък ще преследва възможностите на САЩ, където Торп има жилище в Лос Анджелис.
Това пътуване е второто на Торп заедно с Мендес до Бразилия за последната година. Мендес и двамата му братя пък са чести гости в дома на торпедото в Австралия. Там те са посрещнали заедно 2006 година. Двамата са присъствали заедно на финала на риалити-шоуто "Новият топ-модел на Австралия" през 2007 и наградите на МТВ през 2008 година.
Преди половин година Торп официално обяви, че е влюбен и че обектът на любовта му не живее в Австралия. Според мениджъра Фласкас двамата с бразилеца били просто приятели.
Източник тук.

Няма коментари: