07 януари 2009

Какво се случва на звездите ІІІ

Гей ли е Орлин?

Победата на Орлин в Денсинг старс бе вгорчена от нелепи слухове за сексуалната му ориентация. Малко след като бе обявен за Крал на бала, певецът емоционално заяви, че посвещава победата и последния си танц на „своя приятел Пепи", който в момента бил в Швейцария и не успял да го гледа.
Репликата на Орлин смути зрителите и тутакси в интернет форумите заваляха предположения за сексуалните вкусове на бившия вокалист на група „Каффе". „Не е нормално да посвещава танц на мъж, няма ли си гадже това момче", питаха се и останалите участници в шоуто.
За капак водещата Радост с умилителен поглед попита: „Ама кой е този Пепи, кажи ни повече за него...". Ситуацията стана още по-конфузна и веднага из залата се понесоха хихикания и шушукания. „Орлин тръби, че си няма приятелка. Да не би този да му е гадже?", подпитваха се на ухо наблюдаващите финала.
В крайна сметка Нешка Робева влезе в ролята на спасител и поясни, че става въпрос за Петър Панов, наш известен цирков артист. Двамата с Орлин са работили заедно едно време в ресторант „Опера". Думите на треньорката подействаха успокоително на публиката и избавиха Орлин от опасността да бъде набеден за „мека китка".

Васил Найденов купи на гаджето си...биде

Естрадната легенда Васил Найденов си е взел чисто нова баня на лизинг, донесоха негови комшии. Певецът на "Адаптация" е инсталирал тоалетното оборудване в прясно ремонтирания си апартамент, който обитава уж заедно с интимния си приятел Ивайло. Сред хитовете на банята-мечта е сребристо биде с впечатляващи размери и дизайн. "Отдавна с Ивчо искахме биде, но все отлагахме за по-късен период. Сега най-после му дойде времето да поглезим задните си части", признава изпълнителят.

Азис правел ново бебе

Азис искал да стане баща за втори път. Някои подозират голяма интрига зад всичко това, защото според съседи на Васил от предазисовия му период, когато е живял с циганката Ани в столичния квартал "Люлин-2", Васил-Василка вече има син, който бил експедиран в Испания барабар с майка му Ани. Тя обаче се заженила в странство и станал проблем с детето. Дето се казва, циганска работа.
Явно за да прикрие скандала, костинбродският герой започна да тръби колко бил очарован от малката Рая и как възнамерявал да поработи по въпроса мъничето да се сдобие с братче или сестриче.
Васко обаче така и не разкри как майката Гала е забременяла - по естествен път или инвитро. Шоуменът за пореден път категорично оповести, че той е родител на малкото момиченце, а не бившият му съпруг Ники Китаеца.
"Трябва обаче да се знае, че даже и да си имам ново отроче, то не бива да се надява на никакво наследство. Както и първото. Когато дойде време да умирам, ще оставя цялото си богатство на някоя църква", отсича певецът.

Драго Чая зарязан от гаджето баш на Нова година

Самотен ще бъде Драго Чая по празниците тази година. Бившият водещ е изпаднал в тежка депресия, тъй като само преди няколко дни приятелят му го е изоставил.
Двете гълъбчета живеели заедно от два месеца, но след няколко бурни свади партньорът на Чая не издържал и се изнесъл.
Мъжът, който работи в строителството, не можел да понася вечните капризи на Драго, който непрекъснато недоволствал за щяло и нещяло. Приятелят му се опитал да го вразуми и на няколко пъти заплашил, че ще го зареже. Шоуменът обаче продължавал да упорства и непрекъснато натяквал, че след като той носи парите вкъщи, ще определя условията.
В крайна сметка любовникът на Чая изпълнил заканите си и миналата седмица стегнал куфарите и заминал за родния си Карнобат. "Не ме чакай повече", написал той на бележка, залепена на хладилника. Сега Драганов ще самотува в най-светлите празници и угрижен споделял с приятели, че му предстои най-тъжната Нова година.

Източник kliuki.net. Линкове 1, 2, 3 и 4.

Няма коментари: