09 януари 2009

Истинската история на Кен (мъжкото на Барби)

"Мател" е международна компания със седалище в Ел Секундо, щата Калифорния. Основана е от Мат Матсън и Елиът Хендлър. През 1959 година тя представя на американския и международния пазар куклата Барби.
Според новоиздадената книга "Чудовището на играчките - големият, лош свят на Мател" човекът, създал дизайна на куклата, Джак Райън е страдал от маниакална нужда от секс. Райън е организирал по няколко оргии дневно в имението си в Бел Еър. Женил се е няколко пъти. Една от съпругите му е била За За Габор. Обичал е да бъде заобиколен от клонинги на Барби.
Една от любовниците му твърди, че я е обичал, защото е висока и той е могъл да си завре носа между гърдите й, когато я е прегръщал. Това съм го чувал някъде. Явно не е странност за отделни индивиди.
"Когато Джак говореше за създаването на Барби, звучеше сякаш някой разкарва за сексуален момент, почти като някаква перверзия.", разказва приятел на Райън. Той често се е срещал с доста слаба, детински изглеждаща сексуална труженичка.
Куклите Кен и Барби били кръстени на децата на основателите на компанията "Мател". Кен пораснал засрамен и унижаван затова, че е дал име на кукла, която е анатомично неправилна. Без всякакъв намек за гениталии. Кен бил прикрит гей, семеен с три деца. Умира през 1994 година, болен от СПИН.
Спете спокойно, деца. Дори прототипите на вашите кукли са били хомосексуални. А сега предупредете онзи с името на бивш български владетел да внимава какви кукли купува на дъщеря си. Може да спретне някой протест и срещу куклата Кен.
Източник тук.

Няма коментари: