24 януари 2009

Фигурно пързаляне - ден последен

Мъжката дисциплина предложи много добри гледки. Моята селекция по ред на крайното класиране отзад-напред.
Адриан Шултайс е млад шведски фигурист. Роден е на 11 август 1988 година. Живее в Гьотеборг. Висок е 173 см. Бъдещето е пред него.
Яник Понсеро е следващият Бриан Жубер. Роден е на 10 октомври 1986 година в Анси, Франция. Висок е 170 см. В момента е студент. Да го дръпнеш за ушите! Един от малкото фигуристи, които дръзва да се пързаля с дънки на официално състезание.
Кевин ван дер Перен е роден на 6 август 1982 година в Белгия. Наричат го "човека-скок". Наистина е машина за скокове. Висок е 177 см. Има много хубави сини очи. За съжаление е женен за британска фигуристка. Излиза дори полугол на леда по време на шоу-програми.
Победител разбира се е Бриан Жубер.
Наричат спорта фигурно пързаляне най-гейски от всички. Носят се слухове, че процентът на гейовете сред състезателите варира между 25 и 50. Говори се дори, че всички представители - мъже в канадския отбор са гей. Засега обаче има само един фигурист, признал пред света, че е гей докато е бил активен състезател. Това е един от американските фигуристи от средата на 90-те години. Ами, преценете сами.
Между другото, който не видя Николай Върбицалиев по бански, много е изпуснал. Здрави мъжки крака винаги са ме възбуждали. Това като лирическо отклонение.

Няма коментари: